Vadhúsból készült száraz, füstölt termékek

Házikolbász szarvashúsból
Házikolbász szarvashúsból
A szarvaskolbász szintén tradicionális erdélyi recept szerint készül. Zamatát a fekete bors, fokhagyma és a köménymag adja. Ez a kolbász alacsony hőmérsékleten füstölődik, majd hosszú időn keresztül szárad. Bármely kinti szabadidőprogramnak vagy otthoni hidegtálnak elengedhetetlen terméke. Akár a többi kolbásztermékünk, ez is természetes bélbe töltődik, szója és gluténmentes.
ÖSSZETEVŐK:
Szarvashús, sertésszalonna, étkezési só, természetes fűszerek, dextróz, antioxidáns: aszkorbinsav, fokhagyma, tartósítószer: nátrium-nitrit.
Házikolbász szarvashúsból
Házikolbász vaddisznóhúsból
Házikolbász vaddisznóhúsból
A házias vaddisznókolbász az erdélyi hagyományokhoz híven készül – sokáig füstölődik alacsony hőmérsékleten. Ez a kolbász leginkább friss zöldségekkel vagy erdélyi sajtfélékkel harmonizál. Fűszerezése csípős paprikával és fekete borssal történik. Akár a többi kolbásztermékünk, ez is természetes bélbe töltődik, szója és gluténmentes.
ÖSSZETEVŐK:
Vaddisznóhús, sertésszalonna, étkezési só, természetes fűszerek, fokhagyma, tartósítószer: nátrium-nitrit.nátriumaszkorbát és acetát, Tartosítószer: nátrium-nitrit.
Házikolbász vaddisznóhúsból
Paprikás házikolbász vadhúsból
Paprikás házikolbász vadhúsból
A paprikás kolbász szarvas és vaddisznóhúsból készül – sokáig füstölődik, szárad, alacsony hőmérsékleten. Ez a kolbász leginkább friss zöldségekkel vagy erdélyi sajtfélékkel harmonizál. Fűszerezése csípős és édespaprikával, valamint fekete borssal történik. Akár a többi kolbásztermékünk, ez is természetes bélbe töltődik, szója és gluténmentes.
ÖSSZETEVŐK:
Vaddisznóhús, szarvashús, sertésszalonna, étkezési só, természetes fűszerek, antioxidáns: aszkorbinsav, fruktóz, fokhagyma, tartósitószer: nátrium-nitrit.
Paprikás házikolbász vadhúsból
Házikolbász szarvas és mangalicahúsból
Házikolbász szarvas és mangalicahúsból
A szarvas és mangalicahús egy egészséges társítás. Kolbászunk tradicionális erdélyi fűszerezéssel készül: fekete bors, fokhagyma és piros paprika gazdagítja ízvilágát, alacsony hőmérsékleten füstölődik, majd hosszú időn keresztül szárad. Akár a többi kolbásztermékünk, ez is természetes bélbe töltődik, szója és gluténmentes.
Házikolbász szarvas és mangalicahúsból
Vaddisznósonka füstölt
Vaddisznósonka füstölt
Ez a sonkakülönlegesség vaddisznócombból készül, hagyományos pácolással (feketebors, borókabogyó, zeller, koriander), majd megfüstöljük és szárítjuk. Hideg csemegetálaknak és gourmetszendvicseknek különleges kelléke...
ÖSSZETEVŐK:
Vaddisznócomb, étkezési só, természetes fűszerek, dextróz, antioxidáns: aszkorbinsav, tartósitószer: nátrium-nitrit.
Vaddisznósonka füstölt
Vaddisznósonka füstölt - prémium plusz
Vaddisznósonka füstölt - prémium plusz
Ez a sonkakülönlegesség vaddisznó fehérkarajból vagy bélszínből készül, hagyományos pácolással (feketebors, borókabogyó, zeller, koriander), majd megfüstöljük és szárítjuk. Hideg csemegetálaknak és gourmetszendvicseknek különleges kelléke.
ÖSSZETEVŐK:
Vaddisznó fehérkaraj, étkezési só, természetes fűszerek, dextróz, antioxidáns: aszkorbinsav, tartósitószer: nátrium-nitrit.
Vaddisznósonka füstölt - prémium plusz
Cérnakolbász vadhúsból
Cérnakolbász vadhúsból
A házias cérnakolbász az erdélyi hagyományokhoz híven vadhúsból készül – sokáig füstölődik alacsony hőmérsékleten. Fűszerezése csípős paprikával és fekete borssal, fokhagymával történik. Akár a többi kolbásztermékünk, ez is természetes bélbe töltődik, szója és glutén-mentes.
ÖSSZETEVŐK:
Vaddisznóhús, szarvashús, sertésszalonna, étkezési só, természetes fűszerek, fokhagyma, antioxidáns: aszkorbinsav, fruktóz, tartósitószer: nátrium-nitrit.
Cérnakolbász vadhúsból
Szarvassonka füstölt
Szarvassonka füstölt
Ez a sonkakülönlegesség szarvascombból készül, hagyományos pácolással (feketebors, borókabogyó), majd megfüstöljük és szárítjuk. Hideg csemegetálaknak és gourmetszendvicseknek különleges kelléke.
ÖSSZETEVŐK:
Szarvascomb, étkezési só, természetes fűszerek, dextróz, antioxidáns: aszkorbinsav, tartósitószer: nátrium-nitrit.
Szarvassonka füstölt
Szarvassonka füstölt - prémium plusz
Szarvassonka füstölt - prémium plusz
Ez a sonkakülönlegesség szarvashátszínből vagy bélszínből készül, hagyományos pácolással (feketebors, borókabogyó), majd megfüstöljük és szárítjuk. Hideg csemegetálaknak és gourmet-szendvicseknek különleges kelléke.
ÖSSZETEVŐK:
Szarvas hátszín, étkezési só, természetes fűszerek, dextróz, antioxidáns: aszkorbinsav, tartósitószer: nátrium-nitrit.
Szarvassonka füstölt - prémium plusz
Vaddisznószalámi
Vaddisznószalámi
Főtt, füstölt vaddisznóhúsból készült szalámi, hagyományos fűszerekkel (mustár, koriander, borókabogyó, kömény, bors, paprika ). Különleges ízvilága ínyencségnek számít.
ÖSSZETEVŐK:
Vaddisznóhús, sertésszalonna, étkezési só, természetes fűszerek, fokhagyma, feketebors, stabilizátor: trinátrium-polifoszfát, tartósitószer: Vaddisznósonka nátrium-nitrit.
Vaddisznószalámi
Medveszalámi
Medveszalámi
Egy igazi különlegesség, főtt, füstölt szalámi, medve és disznóhúsból. Fűszerezése hagyományos: bors, paprika, borókabogyó, szerecsendió, fokhagyma.
ÖSSZETEVŐK:
Medvehús, sertéshús, sertésszalonna, étkezési só, feketebors, fokhagyma, édespaprika, stabilizátor: trinátrium-polifoszfát, szerecsendió, borókabogyó, tartósitószer: nátrium-nitrit.
Medveszalámi
Szalámi vadhúsból
Szalámi vadhúsból
Főtt, füstölt, vaddisznó és szarvashúsból készült szalámi, hagyományos fűszerezéssel (mustár, koriander, borókabogyó, kömény, bors, paprika, csombor). Különleges ízvilága ínyencségnek számít.
ÖSSZETEVŐK:
Vaddisznóhús, szarvashús, sertésszalonna, étkezési só, természetes fűszerek, fokhagyma, stabilizátor: trinátrium-polifoszfát, tartósitószer: nátrium-nitrit.
Szalámi vadhúsból
Szarvasszalámi
Szarvasszalámi
Főtt, füstölt szarvashúsból készült szalámi, hagyományos fűszerekkel. Különleges ízvilága ínyencségnek számít.
ÖSSZETEVŐK:
Szarvashús, sertéshús, sertésszalonna, étkezési só, természetes fűszerek, stabilizátor: nátrium-difoszfát, izfokozó: nátrium-glutamát, antioxidáns: aszkorbinsav, glükóz, fokhagyma, feketebors, tartósitószer: nátriumnitrit.
Szarvasszalámi
Diós vadszalámi
Diós vadszalámi
Főtt, füstölt szalámi, hagyományos fűszerekkel (mustár, koriander, borókabogyó, kömény, bors, paprika) és dióbéllel. Ízvilága a hagyományos termékeink mellett igazi különlegességnek számít.
ÖSSZETEVŐK:
Vaddisznóhús, sertésszalonna, dióbél, étkezési só, természetes fűszerek, fokhagyma, feketebors, stabilizátor:trinátrium-polifoszfát, tartósitószer: nátrium-nitrit.
Diós vadszalámi
Borsos vadhúsos szalámi
Borsos szalámi
Szarvashús, sertésszalonna, étkezési só, szója, dextróz, savanyúságot szabályozó anyag: glükonodeltalakton, stabilizátor: trinátrium-difoszfát, ízfokozó: nátriumglutamát, antioxidáns: aszkorbinsav, fűszerkivonatok, természetes szinezék: kárminsav, tartósitószer: nátriumnitrit.
Borsos szalámi
Vaddisznó sonka
Vaddisznó sonka
Vaddisznócomb, étkezési só, stabilizátor: trinátriumpolifoszfát, glükóz, zselésitő anyag: karragén, antioxidáns: aszkorbinsav, fűszerkivonatok, dextróz, füstaroma, kömény, feketebors, tartósitószer: nátrium-nitrit.
Vaddisznó sonka
Szürkemarha sonka
Szürkemarha sonka
Szürkemarha comb, étkezési só, stabilizátor: trinátriumpolifoszfát, glükóz, zselésitő anyag: karragén, antioxidáns: aszkorbinsav, fűszerkivonatok, dextróz, füstaroma, tartósitószer: nátrium-nitrit.
Szürkemarha sonka
Vadpástétom
Vadpástétom - db - 180 g
A vadpástétom vaddisznó belsőségekből, mangalica tokaszalonnából és vaddisznóhúsból készül. A krémes állagú pástétom szerencsendióval, fehér és fekete borssal, korianderrel és hagymával van fűszerezve. Termékünket hőkezeléssel tartósítjuk. Szendvicsek készítéséhez ajánljuk.
ÖSSZETEVŐK:
Mangalica tokaszalonna 25%, vaddisznóhús, vaddisznómáj 16%, bőrke, étkezési só, fűszerek, állati fehérje, szójafehérje, szőlőcukor, stabilizátor: guargumi, ízfokozó: nátrium-glutamát, antioxidáns: nátrium-aszkorbát, cukor, tartósítószer: nátrium-nitrit, vanillin aroma.
Vadpástétom
Lap tetejére