Történetünk
Ízes Erdély … ezt kimondva, már érezzük is a finom ízeket és illatokat!
A Dagent Kft. régi vágya, s egyben új törekvése, hogy – mint a magyar kereskedelem, több mint negyed százados aktív résztvevője – ezeket a finom ízeket és illatokat belopja nemcsak szívünkbe, de otthonunkba is.
Erdély különleges értéket képvisel számunkra, mi magyarok értjük és érezzük, mit jelent a hagyomány és a tradíció, amely itt a Kárpát-medencében gazdag sokféleségében bontakozott ki az évszázadok során és a mai napig is megtartotta létjogosultságát.
A XXI. század embere egyre tudatosabban keresi az egészséges, természetes élelmiszereket, melyek a hagyományos, régi receptúrák alapján készülnek, szinte nosztalgikusan a „Nagyi főztjét” hozzák vissza családunk asztalára, a mai kor modern konyhájába.
Törekedtünk arra, hogy a szokásos hazai palettát a hagyományos erdélyi étkek színes kavalkádjával gazdagítsuk, amelyek mind „tiszta forrásból” származnak, azaz vegyszermentes alapanyagokból, tradicionális eljárásokkal, mesterséges adalékoktól, tartósítóktól mentes összetevőkből állnak. A generációk óta öröklődő receptúra, a szeretet, az alaposság, a békebeli erdélyi világ valódi íze és zamata a jó háziasszony gondosságával hagyja ott kéznyomát termékeinken. Szívet melengető érzés olyan termékeket kínálni, amelyek manufaktúrákban, kisüzemekben készülnek helyi alapanyagokból, ősi módszer alapján ugyanakkor az új idők, új technológiai követelményeinek megfelelően.

Szeretnénk, hogyha a magyar fogyasztók számára minél szélesebb körben, megfizethető áron elérhetővé válnának ezek a megbízható forrásból származó, kiváló minőségű, egészséges termékek.


KÉPGALÉRIA